LoginClose

Hardloopgroep Hardloopgroep

loopgroep

Hardlopend Hengevelde wint aan populariteit

Woensdag 1 oktober aanstaande organiseert Hardloopclub BHvT (Beweegpunt Hof van Twente) een infoavond in samenwerking met triatleet Marlies Schoonhoven en Han Vaalt van Step-One uit Borne. U wordt hierbij van harte uitgenodigd in de kantine van voetbalvereniging WVV'34 op Sportpark Rupertserve in Hengevelde. Gestart wordt om 20.00 uur.

Lees meer: Hardlopend Hengevelde wint aan populariteit

Info-avond voor hardlopers Hof van Twente

Woensdag 1 oktober organiseert hardloopclub BHvT (Beweegpunt Hof van Twente) een infoavond in samenwerking met triatleet Marlies Schoonhoven en Han Vaalt van Step-One uit Borne.

Lees meer: Info-avond voor hardlopers Hof van Twente

Esther Exterkate timmert aan de weg

Wie de regionale media een beetje volgt, komt regelmatig de naam van oud Hengeveldse Esther Exterkate tegen. In maart bijvoorbeeld eindigde zij als tweede bij de Woolderesloop achter Nederlands kampioen Ingrid Prigge. Dit was in een halve marathon in een tijd van van 1.04.06 uur en onlangs werd zij derde in de Twentse Triathlon Tour.

Lees meer: Esther Exterkate timmert aan de weg

Loopgroep beweegpunt Hof van Twente in het nieuw

Na jaren dezelfde sponsor te hebben gehad, moest de loopgroep van Beweegpunt HvT op zoek naar nieuwe sponsoren. De komende jaren kunnen ze verder met maarliefst drie nieuwe sponsoren. De loopgroep, met als thuishonk de Beweegpunt HvT locatie op Sportpark het Rupertserve in Hengevelde , bestaat inmiddels uit ruim 120 leden.

Lees meer: Loopgroep beweegpunt Hof van Twente in het nieuw